sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Makuuhuoneen tyynyt

Tyynyt


Tässä meidän makuuhuoneen sängyssä olevat tyynyt. Valkoisten ja hopeisten tyynyjen joukkoon olen laittanut yhden punaisen tyynyn tuomaan värisävyä. Pidän tyynyistä tosi paljon ja niitä kotoamme löytyykin :) Pidän tyynyistä, joissa on erilaisia tekstejä sekä tyynyistä, joissa on"bling blingiä."

15 kommenttia:

  1. Kivasti sopii toi punanen väri kaiken vaalean keskelle. Piristystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna kommentista! Meillä on makuuhuoneessa valkoista ja hopeaa, mutta muutama punainen juttu löytyy, koska se tuo just sitä piristystä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  2. Tykkään tuosta kuningattaren tyynystä - so royal!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan näköinen rykelmä! <3 Mistä ovatkaan nuo hieman hopeaan vivahtavat bling-raitaiset tyynyt? *pyyhkii kuolaa täällä* ;)

    VastaaPoista
  4. Tyynyrykelmä on ihana silloin, kun sängy on just pedattu. Toki sängyssä kirjaa lukiessa rykelmäkin hajoaa..:) Noi hopeaan vivahtavat bling-raitaiset tyynyt löysin muutamava vuosi sitten Kodin Terrasta. Olin joulukukkaostoksilla, kun pienestä sisustusnurkasta nuo kaksi tyynyä pilkotti alehintaan. Kodin Terrassa on sellainen pieni sisustusosasto ja sieltä olen välillä tehnyt jotain kivoja löytöjä:)Aurinkoista maanantaita!

    VastaaPoista
  5. Täällä toinen tyynyhamstraaja, meiltäkin löytyy _useampi_ koristetyyny. Mutta kun ne ovat niiiin ihania! :) Tosi hieno tuo kuningatartyyny, samoin kuin timantit! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, että löytyy joku muukin tyynyhamstraaja!:) En voi vastustaa, jos näen jonkun ihanan tyynyn vaan usein ostan sen, vaikka se ei välttämättä enää mahtuisikaan minnekään...Mutta tyynyjä voi vaihdella väliajoin:)Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  7. mistä noita valkoisia timanttityynyjä saa? :) onko kalliita?

    VastaaPoista
  8. Aikoinaan olen ostanut ne Iskusta. Tarkkaa hintaa en muista, mutta noin 20 euron paikkeilla. Niitä ei ole moneen vuoteen enää ollut Askossa, kun itsekin niitä haluaisin lisää...

    VastaaPoista
  9. Moikka, kiinnostaisi myös tosi paljon missä olisi myynnissä noita timanttityynyjä vai mitä lie paljetteja ovat tyynyssä, salatut elämät sarjassa jossain kohtaa näkyi Isabellan asunnossa sohvalla samanlaisia tyynyjä, ovat kauniita nuo, jos sinä nimimerkki lumikki:) löydät jostainpäin tuollaisia, olisiko mitenkään mahdollista laittaa mulle infoa sähköpostiin caroliina25@gmail.com meinaan olen kauan metsästänyt noita kyseisiä tyynyjä, enkä ihan heti lähtisi tekemään itse kun niin monimutkaista, kiito jos kuulen sinusta sähköpostitse ja tämä kommentti tulee perille, vaikka muut kommentit ovat olleet täällä jo vuosi sitten.
    -Caro-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut ne vuosia sitten Iskusta. Niitä ei ole ollut siellä muutamaan vuoteen, ostaisin heti lisää, jos tulisi:) Jos joskus tulee lisää, niin meilailen sinulle:)

      Poista
    2. Moi, oletkin vastannut jokuaika sitten minulle kiitos paljon nyt vasta huomasin.:)
      Olen etsinyt jo kauan noita timanttityynyjä tai edes sentapaisia, en mistään meinaa löytää, jos jossain osuu sinun silmään tai näet jossain, olisin enemmän kuin kiitollinen, jos voisit meilata mulle tonne caroliina25@gmail.com

      Saisi jotakin piristystä kotiin ja pientä sisustusta.:)

      Poista