perjantai 15. kesäkuuta 2012

Makuuhuoneen nurkan lipasto

Makuuhuone



Tässä kuva makuuhuoneemme nurkasta, jossa sijaitsee lipasto. Telkkari on ehdoton makuhuoneessa, jotta sitä voi katsoa sängystä ja vaipua sitten uneen... Kuvassa on yksi kolmesta makuuhuoneemme peileistä. Pidän peileistä ja niitä löytyy kotoamme monta. Olen myös hankkinut peilejä tuomaan lisätilan tunnettta, koska asuntomme ei ole kovin suuri.

18 kommenttia:

  1. Kiva tunnelma. Laitathan jossain vaiheessa lisää kuvia makkarista!

    VastaaPoista
  2. Muokkailen parhaillaan lisää kuvia makkarista, joten tulossa on...

    VastaaPoista
  3. Kaunista :) ja meillä kans on makkarissa telkkari :) just saman syyn takia, saa katella omassa sängyssä ja saapi sitte vaikka nukahtaakki, mitä mie teenki ylleensä :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista! Olohuoneessa ei tule paljon iltaisin enää telkkaria katsottua, vaikka siellä on paljon isompi telkkari. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Kaunista :) Mun pitäisi myös hankkia jonkinlaiset koristeoksat maljakkoon ja Stockmannilta olenkin moisia tiiraillut. Vielä joskus ne sieltä haen :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Irina! Olen ostanut nuo peikonoksat aikoinaan Plantagenista. Muistan, kuinka metsästin oksia ja joka paikasta oli silloin loppunut. Sitten viimein Plantagenista löysin ja ostinkin ison kasan niitä... Makkariin ja olohuoneeseen olen laittanut niitä maljakkoon ja koristellut Pentikin lasipalloilla sekä "timantti" koristeilla. Kiitos vinkistä, että Stokkalta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt noita myös joissain hyvin varustelluissa kukkakaupoista, kannattaa käydä katsomassa. :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Täytyykin varata joku sadepäivä "oksien" etsimiseen...Aurinkoista lauantaita!

      Poista
  7. tosi kaunista! ja ihana peili! :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Jenna! Peilin ostin vuosia sitten Askosta. Aurinkoista lauantaita!

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk...Nyt sähelsin ja poistin vahingossa sun kommentin...Tää on tätä aloittelijan hommaa... Mutta muistan, että kysyit tuosta makkarin peilistä. Sen olen hankkinut vuosia sitten Askosta. Toivottavasti en jatkosssa näissä kommenteissa sählää...

      Poista
  10. Moikka! Pakko liittyä lukijaksi kun sinulta löytyy kaikkea ihanaa hopeista ja valkoista, minun lempparit :) Lupaava blogin alku muutenkin :) Jään mielenkiinnolla odottamaan lisää!

    VastaaPoista
  11. Mukavaa, että löysit tänne J!Nuorempana pidin kultaisista jutuista, mutta kulta vaihtui hopeaan. Hopea on vienyt sydämen. Aina kaupassakin huomio kiinnittyy heti hopeisiin jutskiin. Meillä kyllä on ehkä liikaakin tuota hopeaa, mutta en voi sitä vastustaa...Ostan välillä myös jonkun ihkun hopea jutskan "varastoon", jos joskus olisi lisää tilaa, niin voin sitten laittaa esille...Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkös, ihan sama juttu täällä. Olen ihan vasta karsinut viimeisetkin kullansävyiset jutut kotoa pois. Ja sitä oli vaikka missä, kun alkoi tarkkaan katsomaan. Nyt en minäkään voi vastustaa hopeaa!

      Poista
  12. :)Mulla myös vaihtui korutyyli. En enää pidä kultaisia koruja, joita ennen pidin. Nyt korut ovat hopeaa tai hopeoituja:)

    VastaaPoista
  13. Nätti asettelu ja tosi kauniit värit tässä! Hopeisesta pidän minäkin kovasti, jotenkin raikkaan valoisaa valkoisen kanssa :)

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommentista By J! Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista