keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tervetuloa Lumikin kotiin!



Olen aina pitänyt sisustamisesta. Äitini sisusti kotiamme ja sisustin mielellään omaa huonettani. Omassa huoneessani oli punaista ja valkoista. Teini-ikäisenä mielivärit olivat pinkki ja valkoinen. Nyt omassa kodissani sisustan punaisella, valkoisella sekä hopealla. Nykyisestä kodistani löytyy aika paljon Ikean tuotteita sekä muutamia klassikoita kuten Kartellia, Aarniota, Iittalaa sekä Marimekkoa. Kodissamme tassuttelee söpö kultsu Nipsu-koira.


22 kommenttia:

  1. Tervetuloa sisustusmaailman sisko! Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen vasta alkutaipaleella sisustusblogin kanssa, mutta eiköhän tästä jotakin synny...

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa tänne blogistaniaan!!! Ja kiitos Krisselle vinkkauksesta! <3 <3 Jään mielenkiinnolla seuraamaan juttujasi Lumikki!

    Aurinkoista viikkoa! <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva, että löysit tänne Miia! Samoin aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
  5. Mie kans jään mielenkiinnolla seuraileen tätä uutta blogia <3 Itellä ei oo blogia ja vasta n. vuosi sitte löysin muutenki nämä ihanat sisustusblogit, onneksi löysin, sen jäläkeen oon ollu ihan koukussa näihin :) Tämä on kyllä mahtava harrastus ku sisustus ja tuunailu/d.i.y on muutenki minun Rakas harrastus :) Ihana katella ja inspiroitua toisten kauniista ja ihanista kodeista ja tuunailuista, ja löytää kivoja ideoita jne :) Ihana ku löysin tämän sinunki blogin, siittä siis kiitos siskolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meän Satu! Itsekin olen seuraillut vuoden verran näitä sisustusblogeja. Useinkin illat saattavat hurahtaa sisustusblogien maailmassa...Olen aikonut jo aiemmin perustaa blogin, mutta työkiireiden takia en ole kerennyt. Nyt on pitkä kesäloma, joten blogin tekemiseen on hyvin aikaa.

      Poista
  6. Tervetuloa! :) Krissen vinkkaamana löysin perille.

    VastaaPoista
  7. Hienolta näyttää ja aivan supersuloinen koiruli :)

    VastaaPoista
  8. Oikein ihanan näköistä! jään seuraamaan :) heti iski silmään noi "isabellatyynyt" mistä ne ovat? todella kauniit.

    VastaaPoista
  9. Kiitos Jenna! "Isabellatyynyt" olen hankkinut muutama vuosi sitten Iskusta. Vaihdan aika usein tyynyjä, mutta nuo ovat olleet jatkuvassa käytössä.

    VastaaPoista
  10. Ihanaa, lisää kauniita sisustuksia. :) Ja sanoinkin jo siskosi blogin kommenttiboxiin, että jos tahdot joskus myydä nuo Iskun Timanttityynyt, niin ostan!
    Noi on täydelliset, tosin itse heräsin siinä vaiheessa, kun ne oli jo loppuneet Iskusta. :D

    Terkuin

    IMAGE :)

    VastaaPoista
  11. Mielenkiintoni heräsi, jään seurailemaan lukijakseksi. :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos Image! Sattumalta löysin muutama vuosi sitten Iskusta noi timanttityynyt ja ostin kaksi. Kun menin muutaman päivän päästä ostamaan lisää, tyynyt olivatkin loppu eikä niitä saanut enää. Harmitti, mutta siskoni lahjoitti minulle lisää kaksi, koska hän ei enää pitänyt niistä, joten kaksi timanttityynyä on makuhuoneessa. Ne ovat kyllä sellaiset tyynyt, joista pidän. Täytyy löytyä tosi hyvät uudet, jotta luovun niistä, mutta pidän sinut mielessä.:)

    VastaaPoista
  13. Tervetuloa blogimaailmaan bloggailemaan :) Kaunis koti ja mukavan näköinen hauveli siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Onnen Omenia! Tässä on vielä paljon opeteltavaa...

      Poista
  14. Blogissani olisi sulle haaste :)

    http://whitefresh.blogspot.fi/2012/06/iittalaa.html

    VastaaPoista
  15. Kiitos Irina haasteesta! Yritän osata vastata siihen...

    VastaaPoista
  16. Kivalta näyttää! Taidanpa klikata itseni lukijaksesi =) Ja tervetuloa bloggailun ihmeelliseen maailmaan, tämä on varsin koukuttava harrastus ;)

    VastaaPoista
  17. Kiitos Hanna ja kiva, että löysit tänne!

    VastaaPoista