maanantai 18. kesäkuuta 2012

Olohuoneen lattialla oleva peili

Peili olohuoneessa

Kuten jo aiemmin kirjoitin, peilejä kodistamme löytyy. Olohuoneessa niitä on myös kolme ja tässä yksi niistä kolmesta. Olin jo pitkän aikaa etsinyt tällaista "ikkunapeiliä", mutta en ollut löytänyt sopivan kokoista meille. Vähän aikaa sitten kävin Hobbarissa ja nämä peilit olivat tarjouksessa, joten käteeni tarttui heti yksi kappale. Peili löysi oman paikkansa sitten olohuoneesta. Peilit ovat kivoja ja Nipsukin pitää niistä ja käy aina välillä merkkaamassa omat "kuolan jälkensä" peiliin, joten peilit kertovat, milloin Nipsu on käynyt "ihastelemassa" itseään peileistä :)




10 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Tuo teidän punainen sohva on kyllä hieno ja persoonallinen -ei ihan joka kodissa tule vastaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos -I- ! Punainen sohva on ollut meillä kuusi vuotta ja vetää kyllä viimeisiään... Seuraava hankinta onkin uuden sohvan ostaminen. Haluan uudenkin sohvan olevan punainen, koska se tuo meidän olohuoneeseen valkoisen ja hopeisen kanssa oman väriläiskänsä. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kommentoin tänne sun blogiin nyt moneen kertaan! :) Mutta aivan kertakaikkisen ihanan värinen tuo sohva! Juuri minun mieleeni oikea punaisen sävy, suht kirkas, mutta ei kuitenkaan liian. Hieno! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista Pinkki työhuone! Punaistakin löytyy monen eri sävyistä, mutta itse pidän joulun punaisesta ja sohvamme on joulun punainen.

    VastaaPoista
  5. Piristävän punainen tosiaan, eikä silti liian jouluinen. Meillä ei ole koiraa, mutta kaksi poikaa, jotka huolehtivat peilien käsittelystä:).

    VastaaPoista
  6. Kiitti Hanna kommentista! Tiedät myös sitten, ettei peilejä kannata koko ajan putsata..:)

    VastaaPoista
  7. Löysin blogisi :) Teillä ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  8. Hei Lumikki! Ihana blogi, mukava seurata ja lukea.. Ulkosuomalaisen pompokysymys: Hobbari -liike mista ostit peilin?? Onko tuo liikkeen oikea nimi? Olen etsinyt samanlaista peilia jo tovin..
    -Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne! Hobbari on siis Hobby Hall -liike.

      Poista