maanantai 9. heinäkuuta 2012

Keittiö

Tässä kuva meidän keittiöstä. Vaikka keittiömme on pieni, iso pöytä mahtuu sinne hyvin ja vieraitakin mahtuu istumaan pöytään mukavasti. Nyt meillä on käytössä viisi tuolia, mutta kymmenenkin ihmistä istuu ihan hyvin, kun tekee tilaa muille tuoleille. Olen jo kauan suunnitellut, että ostaisin myös peilin tuohon takaseinälle, tekisi myös avaruutta pieneen keittiöön. Nyt seinällä on iso kello, joka ei kuvassa näy. Ikeasta olen jo katsellut muutamaa peiliä ja ajattelin, että nyt lomalla sen peilin vihdoin viimein hankin. Pitäisi tehdä tällä viikolla sitten Ikeaan reissu ja katsella samalla Ikean sivuja, mitä muuta kivaa sieltä voisi löytää...Onko kokemuksia peileistä keittiössä?

6 kommenttia:

  1. Tuo punaisen ja valkoisen combo on kyllä todella raikas ja kaunis, tykkään! Ja samainen valkoinen Componibili löytyy meiltäkin, tosin tuulikaapista :)

    Peili kyllä avartaa kivasti pientä tilaa, mutta itse koen peilit vähän "kiusallisina" sellaisissa paikoissa, joissa aikaa viettäessä joutuu itseään katselemaan niistä. Esim. juuri pöydän vieressä tai olohuoneen seinällä niin, että sohvalla istuessa joutuu katselemaan omaa naamaansa ;) Nämä on tietysti makuasioita, kaikkia se ei varmaan häiritse. Joku väreihin sopiva taulu tuohon seinälle kyllä voisi sopia!

    Mukavaa alkanutta viikkoa sulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista:) Tuo on kyllä totta, että keittiössä istuttaessa näet sitten itsesi peilistä..Meillä on olohuoneessa sellainen iso peili seinää vasten. Kun istut sohvalla, näet itsesi siitä.
    Tietyllä tapaa rasittavaa, mutta sille peilille ei löytynyt aikoinaan muuta paikkaa...No, täytyy nyt kuitenkin miettiä, hankinko peilin vai en:)
    Mukavaa viikkoa myös sinulle:)

    VastaaPoista
  3. Hei, kiva blogi sinulla. Kaunis ja raikas keittiö. Saakos udella mistä olet tuon ihanan pöydän ostanut?
    T:uusi lukia

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista ja kiva, että löysit blogiini! Pöydän olen ostanut aikoinaan Ikeasta. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Meillä on iso peili hopeisilla kehyksillä keittiössä. Se on sen verran korkealla vaakasuunnassa, että siitä näkee itsensä jos kävelee ohi, mutta ei istuessa pöydässä. Peilit avartaa niin ihanasti :)

    VastaaPoista
  6. Itsekin ajattelin hopeisilla kehyksillä, kun tuota hopeaa meiltä aika paljon löytyy:) Tuo onkin hyvä idea, että laittaa sen verran korkealle, ettei koko ajan sitten näe itseään. Todella peilit avartavat pientä tilaa! Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista