torstai 5. heinäkuuta 2012

Pieniä sisustustavaroita

Sukulaisten luona kyläilemässä. Ihan pakko oli käydä eräässä pienessä sisustusliikkeessä ja nämä muutamat sisustustavarat tarttuivat mukaan:) Kuvalaatu on hieman kehno, kun "huono" kamera on mukana, mutta toivottavasti saatte selvää kuvista. Tarkoitus ei olllut mitään ostaa, mutta oli ale ja hinnat tosi edulliset... Tämä sydän löytää paikkansa meidän makuuhuoneesta. Musta toi teksti on niin ihana:)

Tämän laitan makuuhuoneeseen tai keittiöön. Keittiössä on jo eräs tällainen laatta, jossa on eri teksti. Olen ottanut metallisen rautalangan pois ja laittanut kyltin kaksipuoleisilla tarroilla keittiöön. Tämän kanssa ajattelin tehdä samoin. Musta toi teksti on hyvä:)

Tämä kivinen laatta menee meidän terassilla. Tässä kuvalaatu tosi huono, mutta toivottavasti jotain saa selvää...

Rasioita meillä kyllä riittää, mutta tää oli superhalpa:) Kotoa löytyy tällainen samanlainen, jossa lukee coins. Tämä menee jatkoksi meidän makuuhuoneen laatikkokasaan...

4 kommenttia:

  1. Oih, olenkin haaveillut siitä Coins-laatikosta! :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin aluksi ajattelin, että laitan sinne coins -laatikkoon aina ylimääräiset kolikot, mutta se on nyt laatikkokasassa, joten ei siis virallisesti käytössä. Noita laatikoita on kyllä eri teksteineen vaikka kuinka paljon. Itse tykkään niistä, mutta meillä esim. keittiössä ei ole paljoakaan tilaa, joten en ole ostanut sitten. Keittiön kaapissa on sellaiset valkoiset tee- ja kynttilälaatikot, mutta niille ei ole valitettavasti tilaa keittiön tasoilla.

    VastaaPoista
  3. kivoja pikku sisutusjuttuja olet löytänyt. :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on vähän tapana usein löytää ja sitten niille ei ehkä löydy paikkaa, mutta kaapissa odottavat, josko joskus johonkin mahtuisivat..)Näille nyt kyllä tällä kertaa tiedän paikan:)

    VastaaPoista