tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pony-lakanat

Pony-lakanat
Tässä on nämä Pony-lakanat, jotka haluaisin. Olin tänään iloisella mielellä menossa erääseen Kodin ykkösen -liikkeeseen ostamaan lakanoita, mutta eipäs niitä ollutkaan. Ystävällisesti myyjä katsoi koneelta ja kertoi, ettei niitä löydy tällä hetkellä mistään ja ei todennäköisesti tule enää lisää. Ovat olleet niin suosittuja. Hintakin oli tosi edullinen. Harmissani lähdin pois...Kuulin, että Eero Aarnion omasta nettikaupasta näitä voisi tilata. Kysyinkin jo aiemmin, onko kellään tietoa, mistä muualta näitä voisi ostaa???

6 kommenttia:

  1. Mie metsästin näitä harmaita kissojen ja koirien kanssa ja omani löysin lopulta Huutonetistä. :) Harmaat oli kaikkialta PK-seudulta loppu jo viimevuoden puolella. Ja jos olen ymmärtänyt oikein, ei näitä Pony-lakanoita enää valmisteta (ainakaan Brands Scandinavian kautta).

    Itse olen nyt yrittänyt etsiä niitä beigen / hiekan värisiä ja kaikkialla on "EIOOOOOOOTA".

    Aarnio-shoppi taitaa olla ainoa paikka, mutta voin kyllä sanoa, että ovat hintansa väärtejä. Sellaiset pehmoiset ja vilpoiset ihanat lakanat, vielä monen pesunkin jälkeen. <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin tuolta Aarnion ja Palorannan sivuilta ja kun laskin hintoja, Kodin ykkösen lakanoita olisi saanut kahdet noiden yhden hinnalla...! Joten olivat siis edullisia tuolla Kodin ykkösessä. Sanoinkin eilen sille myyjälle, että miksi ne mainostaa sitten noita lakanoita edulliseen hintaan, kun ei ole koko lakanoita. No, eipä myyjäkään oikein osannut vastata. Moni asiakas varmasti pahoittaa mielensä, kun lukee tarjouksia ja sitten tavaraa ei olekaan. Mainos pitäisi poistaa, kun tavaraakaan ei ole...Mietin vielä noita nettikauppoja, mutta en vielä tilaa, josko kuitenkin niitä tulisi lisää taviskauppoihin:) Kiva Miia, että löysit Huutonetistä lakanat! En ole Huutonetin käyttäjä, mutta nyt annoit syyn alkaa myös katselemaan noitakin sivuja, kun sieltä aarteita löytyy:)

      Poista
  2. Sokokselta olen omani ostanut, mutta voi olla jo sieltäkin loppu. Ihme, että lopettavat valmistuksen, kun ovat ilmeisesti melkoisen suosittuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Varmaan ovat jo sieltä Sokokseltakin loppu enkä pääse tässä heti lähipäivinä sinnekään käymään...Samaa ajattelin, että kumma, jos eivät valmista lisää, kun ihmiset niitä kyselevät ja ostaisivat. Aurinkoista päivää:)

      Poista
  3. Sokoksella ehkä olisi. inessa.fi ja paloranta.org verkkokaupoissa olivat nähtävästi loppu, mutta tietenhän sitä voi kysyä onko niitä vielä tulossa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkeistä:) Ihanaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista